Norges Korforbund Sør-Trøndelag deler ut Sommerkorskolestipend!

Hei, gode korsangere!

Vurderer du et korsangerkurs på Sommerkorskolen på Toneheim i år?

Norges Korforbund Sør-Trøndelag deler ut Sommerkorskolestipend på kr 3000 til korsangere som ønsker å delta på Sommerkorskolen.

Vi har hentet to meget dyktige korledere også i år. Det er Jonathan Rathbone fra London og Hans van den Brand fra Amsterdam.

Jonathan Rathbone har tidligere være medlem i Swingle Singers og BBC Singers. Han er også komponist og arrangør, og på hans gruppe skal dere til og med få presentert et nytt arrangement på Sommarpsalm! Jonathan elsker å jobbe med vanlige amatørkor. For han er det verdifullt å se hvordan amatørsangere kan utvikle seg, og lager fine arrangement for denne gruppen korsangere. Sangene er anvendelige også for våre kor.

Hans van den Brand har spesialisert seg innen pop og jazz, og har sitt eget kor, Fontys Jazz Choir, som har gjort seg godt bemerket i korkonkurranser. Han arrangerer selv mye av musikken, mens utvalget til vårt kurs er fra kjente grupper som New York Voices, Pentatonix, The Real Group og Vocal Line. Han har lyst til å lære bort hvordan stemmene kan klinge best sammen i denne stilen, om intonasjon, kjenne rytmen, bruke teksten, - ja , alt som skal til for at det skal låte autentisk.
https://www.youtube.com/watch?v=PVWuDya2ii0

Med vennlig hilsen

Norges Korforbund 
Tove Ramlo-Ystad 
MusikksjefLevert av